סינדי לאופר

 

אז פיספסנו את פול מקרטני בהופעה כשפיטרלנו באורגון ( וזה למרות שהאיש רצה נורא להראות לגדולים ביטל אמיתי כל עוד ניתן) ובמקום זה הלכנו לסינדי לאופר. כן כן, ההיא משנות השמונים, שזכרתי אותה כתומה ומעט צעקנית. בעיקר אודה, כי רציתי להיות בהופעה במקום הזה ששמעתי עליו נפלאות מהשכנה.  בשביל זה, הרמנו הפקה קטנה שדרשה עזרה מחברים עד שהבייביסיטר יכלה להגיעה והפלגנו לדרך כבר בארבע וחצי ביומו של אמצע שבוע.

ההפתעות הכי שוות קורות בדיוק במקומות האלו שאין לך שום ציפיה

ולא היתה לנו. נו, סינדי ההיא הקצת צווחנית שהיו לה שלושה -ארבעה להיטים שנוגנו תמיד במסיבות כיתה. וככה גילינו אותה- עם משהו שנראה כמו קן ציפורים אדום על הראש (קן של ציפורה מבולגנת במיוחד), גוף של נערה וקול עמוק ומתפנק. כמעט נושקת לחמישים, היא הצליחה לרגש, להצחיק להקסים.

היא גרמה לי לחשוב תוך כדי, על איך אדם יכול להמציא את עצמו מחדש ולהשתבח עם הגיל (היא שרה בלוז עכשיו שהולם את הקול שלה באופן מהפנט). היא היתה הפתעה אמיתית.

שולחת לכם סינדי אחת ואיחולים לשבת של שלום

ף

 

6 תגובות

מתויק תחת ביסים מהחיים, טרללה

6 תגובות ל-“סינדי לאופר

  1. מאיה מש

    איזה כיף. נו… היא יודעת שזה מה שבנות רוצות.
    תודה.

  2. טרי

    תודה . שבת שלום וסופ"ש נעים גם לך .

  3. את unconditional love היא שרה?
    אותו אני הכי אוהבת. כמובן שהביצוע שלה טוב בהרבה מזה של הבאנגלס, אין עוררין!

  4. מירי

    היא עדיין מדהימה! תודה על הקטע החמוד..אחר השירים הכי יפים ומרגשים שיש 🙂

  5. יפעת

    וואו המקום נראה שווה מאמץ לגמרי! מיד עושה לי חשק לתכנן את הגיחה הבאה ליונטד סטייק. יש שם בספטמבר אגב Sheryl Crow שהיא מעולה מן המעולות…שבת שלום 🙂

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s